27 august, 2015
Frokost med ferske blåbær
Posted in : Bær, FROKOST, Ingredienser fra naturen on by : tantemat Stikkord: Blåbær, Frokost, kesam, prestekrage, stevia, vaniljesukker
Verdens enkleste frokost! Og veldig sunn, med nyplukkede blåbær. Fulle av god smak, antioksidanter og vitaminer! Har du vært flink og plukket mye blåbær i sesongen og frosset ned, er det utover høsten og vinteren enkelt å ta opp en pakke, la den tine i kjøleskapet over natten, og så er den klar til en deilig frokost neste dag.
Til 2 personer trenger du:
12 ss ferske blåbær
1 boks kesam (naturell, vanilje eller den smaken du liker best)
Vaniljesukker og/eller vanlig sukker til å strø over. Som alternativt søtningsmiddel kan du også bruke stevia, som er å få både som dråper og i pulverform.
En blomst til å pynte med, f.eks. en prestekrage. Den er lekker å se på, og smaker litt lakrisaktig.
Fordel kesam og bær i to skåler, ha over søtningsmiddel, om du ønsker det, og pynt med en blomst!
TIPS: Hvis du ønsker en enda mer mettende frokost, tar du på noen skjeer av en frokostblanding.