2 oktober, 2015
Minitoast med rogn
Posted in : Forretter on by : tantemat Stikkord: champagne, dill, gressløk, lodderogn, minitoast, rogn, rømme
Minitoast med rogn er en lekkerbisken å servere som en liten munnfull eller forrett til champagne. De er veldig enkle å lage, men må gjøres i stand i siste liten for at toasten skal bevare sprøheten! Den egner seg derfor best å servere til få personer.
Bruk gjerne rogn med forskjellig farge. Det gjør seg godt på tallerkenen!
Beregn 3-4 minitoast til hver.
MINITOAST MED ROGN
Til 4 personer:
Du trenger:
- 1 pakke minitoast
- 1 liten boks lodderogn (eller annen rogn som du liker)
- 1 boks lettrømme
- 1-2 sjalottløk
- Dill eller gressløk
Slik gjør du:
Legg rømme og lodderogn på minitoast som vist. Legg på en tynn skive sjalottløk og pynt med dill eller gressløk! Så er retten klar til servering.
Vel bekomme!