HomeForretter Minitoast med rogn

Minitoast med rogn

Posted in : Forretter on by : tantemat Stikkord: , , , , , ,

Minitoast med rogn er en lekkerbisken å servere som en liten munnfull eller forrett til champagne. De er veldig enkle å lage, men må gjøres i stand i siste liten for at toasten skal bevare sprøheten! Den egner seg derfor best å servere til få personer.

Bruk gjerne rogn med forskjellig farge. Det gjør seg godt på tallerkenen!

Beregn 3-4 minitoast til hver.

 

MINITOAST MED ROGN

 

Til 4 personer:

 

MinitoastMedRognOgDillNærbilde (2)

 

 

 

Du trenger:

  • 1 pakke minitoast
  • 1 liten boks lodderogn (eller annen rogn som du liker)
  • 1 boks lettrømme
  • 1-2 sjalottløk
  • Dill eller gressløk

 

Slik gjør du:

Legg rømme og lodderogn på minitoast som vist. Legg på en tynn skive sjalottløk og pynt med dill eller gressløk! Så er retten klar til servering.

 

Vel bekomme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *