HomeDrikke Blåbærsmoothie

Blåbærsmoothie

Posted in : Drikke, Smoothies on by : tantemat Stikkord: , , , , , ,

Når blåbærene står modne i skogen bør vi benytte anledningen og fråtse i dem. De inneholder en masse sunne stoffer, som vitaminer, mineraler, fiber, fruktsyre og antioksidanter, og som bonus får man en fin tur i frisk luft og god trim når man plukker dem selv. Dessuten er de bra for nattsynet, reduserer kolesterolet og virker forebyggende mot kreft! Er du nysgjerrig på hvor sunt blåbær faktisk er, så vil Tantemat absolutt anbefale deg å søke mer informasjon på nettet, så vil du nok raskt bli overbevist om at det lønner seg å ta en tur i blåbærskogen!

Disse nyttige og gode bærene kan brukes til mye forskjellig, som for eksempel pai, suppe, saft og syltetøy, og de er supergode i en smoothie, som du skal få oppskrift på her. Den er rask å lage og smaker nydelig. Drikk den til frokost eller når som helst ellers du har lyst på noe som både smaker godt og gjør godt, eller ha den som en frisk og behagelig sommerdessert, det er opp til deg.

Tantemat har laget denne smoothien av friske, nyplukkede bær, men du kan selvfølgelig bruke fryste bær også!

 

 

 

BLÅBÆRSMOOTHIE

TID: Den tiden det tar å plukke blåbærene + 10 min.

 

Gir ca. 1,2 liter (ca. 6 glass)

 

Du trenger:

 

 

  • 300 gr (ca. 1/2 liter) ferdig rensede blåbær
  • 1 beger gresk yoghurt med vanilje
  • 2 bananer
  • 2,5 dl grønn bris

 

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en smoothiemaskin og kjør dem i 2-4 minutter, til konsistensen er jevn og fin.

Fyll i fine glass og nyt sommerens beste smoothie! Det har du fortjent!

 

Vel bekomme!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *